I am Rosanne Stikvoort, I am Weddingplanner!

Ceremoniemeester inhuren: (€ 1500,-)

Een professionele ceremoniemeester inhuren is heel fijn! Je hoeft je vrienden of je familie dan niet te belasten met deze pittige taak en op de dag zelf is de organisatie vertrouwde handen. 

Hoe werkt het inhuren van een ceremoniemeester?

  • Eén a twee maanden voor jullie trouwdag zal er uitgebreid overleg plaatsvinden om onder andere het draaiboek en de afspraken met jullie leveranciers te bespreken. In de periode daarna zorg ik ervoor dat het draaiboek verder wordt uitgewerkt en neem ik contact op met de leveranciers en de locatie(s). Zo weten we zeker dat alles wordt geregeld zoals jullie het voor ogen hebben
  • Ik help jullie met afronden van eventuele open eindjes voor jullie trouwdag en probeer ervoor te zorgen dat jullie daarbij binnen budget blijven
  • Contacten onderhouden met leveranciers
  • Contactpersoon voor de bruiloftsgasten en het bijhouden van een aangeleverde gastenlijst
  • Op de trouwdag zelf fungeer ik als ceremoniemeester en gastvrouw en ben ik het aanspreekpunt voor leveranciers, gasten en het bruidspaar. Ik zorg ervoor dat jullie je zelfs niet om de kleinste dingen druk hoeven te maken op jullie grote dag!
  • Jullie vraagbaak vanaf het begin tot op jullie trouwdag, via de mail, telefoon of gesprekken in de aanloop naar jullie trouwdag. 

Prijzen zijn inclusief BTW.

Kilometervergoeding? Vanaf 20km buiten Assen reken ik € 0,30 cent per kilometer.

 

Contactgegevens

I am Weddingplanner

Groningerstraat 203-a

9402 LD Assen

06 21805546

info@iamweddingplanner.nl

KvK nummer: 65147863

Algemene voorwaarden

Neem contact met mij op