I am Rosanne Stikvoort, I am Weddingplanner!

Over mij “I am Weddingplanner”

Wat leuk dat jullie meer over mij te weten willen komen, ik ben Rosanne, het gezicht achter I am Weddingplanner.

Al sinds ik een klein meisje was, dat is inmiddels al even geleden want ik ben nu 35, droomde ik over trouwen en alles wat daarmee te maken had. In 2015 heb ik de vakopleiding tot Weddingplanner afgerond en in 2016 ben ik met I am Weddingplanner gestart. 

Naast mijn werk als doktersassistente in een huisartsenpraktijk, 3 dagen in de week, organiseer ik met heel veel liefde, plezier en enthousiasme bruiloften. Ik vind het heerlijk om te organiseren en te plannen. Ja, ik ben nogal een control freak, maar dan zonder stress, zodat ik jullie volledig kan ontstressen op jullie huwelijksdag, want dat is 1 van de belangrijkste dingen waarom jullie een weddingplanner of ceremoniemeester inhuren natuurlijk. 

Inmiddels heb ik al vele bruiloften georganiseerd en dus ervaring opgedaan. Van intieme kleine bruiloften, tot grote bruiloften in een achtertuin of weiland. Van bruiloften op trouwlocaties in Drenthe, Groningen en Overijssel, maar ook op Vlieland. Een bruiloft plannen en de dag van de bruiloft is enorm hard werken voor mij, maar wat kan ik genieten van een stralende lach op de gezichten van het bruidspaar als alles loopt precies zoals ze hadden gehoopt. En wat kan ik op het einde van een trouwdag intens genieten als alles op zijn plek is gevallen die dag; het was een meer dan perfecte dag, alles klopte. 

Waar ik nog meer van kan genieten? Van mijn grote man Marc en mijn kleine man Ralph, de kleine man is in de zomer van 2018 geboren. Van lekker en goed eten, van overheerlijke wijnen. Uiteten met vrienden. Van reizen, verre reizen en dan maak je mij het meest gelukkigst met Afrika en safari's, maar ook van kleine tripjes dichtbij huis. 
De geur van zonnebrand, de zonnestralen op je huid. De geur van de open haard. Bladeren in een trouwmagazine, say yes tot the dress kijken en alle ideeën die bruidsparen al hebben tijdens een kennismaking en dan ook de gekke en leuke verhalen juist na de bruiloft! 

Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking. Ik heb er al zin in! 

I am Rosanne Stikvoort, I am Weddingplanner.

Contactgegevens

I am Weddingplanner

Groningerstraat 203-a

9402 LD Assen

06 21805546

info@iamweddingplanner.nl

KvK nummer: 65147863

Algemene voorwaarden

Neem contact met mij op